Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upiti su počeli stizati

Lampard nastavlja karijeru u ljutom rivalu?

Dugogodišnji zaštitni znak Chelseaja, vezni nogometaš Frank Lampard (34), karijeru bi na ljeto mogao nastaviti u redovima Manchester Uniteda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon potvrde Lampardovog agenta Stevea Kutnera da će njegov klijent na kraju sezone napustiti Stamford Bridge, engleski mediji počeli su sa nagađanjima koja će mu biti sljedeća destinacija.

Trenutno se najviše u tom kontekstu spominje Manchester United, čiji menadžer Sir Alex Ferguson ima visoko mišljenje o Lampardu i vjeruje da je usprkos poznim igračkim godinama sposoban igrati na najvišoj razini.

Malo je vjerojatno da bi do transfera moglo doći već u siječnju kada bi United morao platiti i odštetu, ali ukoliko igrač ostane zdrav na ljeto bi moglo doći do realizacije posla.

Navodi se kako su predstavnici "crvenih vragova" već stupili u kontakt sa Lampardovim agentom, kao i još jedan premierligaški i dva neengleska kluba.

Dres Chelseaja Lampard nosi od 2001. godine kada je stigao iz West Hama, a iako je želio ostati u klubu, uprava mu je odbila ponuditi željeno višegodišnje produljenje. Ove je sezone dobio priliku u samo 12 premierligaških susreta, ali je pritom zabio čak šest golova. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider