Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Harry je već najavio

Kranjčaru se ne ide iz Londona: Ništa od povratka u Dinamo

Hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar ne razmišlja o svojoj budućnosti nakon ove sezone, već je isključivo koncentriran na vraćanje QPR-a u najviši rang engleskog nogometa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Niko Kranjčar je član engleskog drugoligaša od početka ove sezone, ali samo kao posuđeni igrač kijevskog Dinama. Hrvatskog je veznog igrača po drugi put u karijeri u svoju momčad doveo engleski menadžer Harry Redknapp, koji je jasno dao do znanja da ima namjeru za stalno dovesti 29-godišnjeg Kranjčara u London na kraju ove sezone. No puno će toga ovisiti hoće li QPR izboriti promociju ili neće.

"Svi smo koncentrirani samo na to da izborimo povratak u Premierligu. Nakon što završi sezona tada ćemo sjesti i razgovarati o mojoj budućnosti. Moj je cilj odvesti momčadi u Premierligu. S igračima koje imamo, tamo nam je mjesto", rekao je Kranjčar novinaru londonskog lista Get West Londona.

Kranjčar je u 17 utakmica Championshipa ove sezone postigao tri pogotka, a QPR trenutno drži treće mjesto na prvenstvenoj ljestvici, prvo koje ne vodi direktno u Premierligu na kraju sezone. Drugoplasirani Burnley bježi samo jedan bod.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider