Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stiže i 'novi Zanetti'

Kovačiću se u 'novom' Interu pridružuje i trojac iz Barcelone?!

Pomlađivanje svoje nogometne momčadi Interov predsjednik Massimo Moratti nastavit će i predstojećeg ljeta, i to ponajprije kupujući iz Barcelone...

Najčitaniji talijanski sportski dnevnik, La Gazzetta Dello Sport, u subotnjem izdanju ekskluzivno donosi informaciju da je milanski klub blizu finalizacije pregovora oko transfera čileanskog napadača Barcelone Alexisa Sancheza (24), koji je ove sezone, druge po redu na Nou Campu, izgubio mjesto standardnog prvotimca, a time također samopouzdanje i golove.

Milanski list navodi da bi u paketu sa Sanchezom iz katalonskog diva također mogli stići 21-godišnji desni branič Martin Montoya, očito kao nasljednik Javiera Zanettija, te 25-godišnji kamerunski veznjak Alex Song, koji se nije najbolje snašao nakon prošloljetnog dolaska iz Arsenala.

Najdalje su Interovi pregovarači, navodi Gazzetta, ipak otišli u slučaju Sampdorijina argentinskog centarfora Maura Icardija. Navodno je Inter za 20-godišnjeg golgetera već podignuo policu osiguranja u slučaju da se ozlijedi prije ljetnog transfera.

Massimo Moratti neki dan je izjavio kako će slagati novu momčad, a jedan od rijetkih koji će biti u njoj iz današnjeg Intera je Mateo Kovačić oko kojeg bi se trebala graditi momčad.(I.Š./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider