Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tri asistencije

Kovačić nakon briljantne partije: Morali smo pobijediti za Zanettija!

Pobjeda Intera, kojom su napravili korak bliže Europi, kao i odličan nastup Kovačića, bili su u sjeni odlaska u mirovinu legendarnog kapetana 'nerazzurra' Javiera Zanettija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inter je na Giuseppe Meazzi uz fantastičnu igru Matea Kovačića, koji je upisao tri asistencije, sa 4:1 pobijedio Laziju. Dobru igru hrvatskog reprezentativca prepoznao je i Goal.com koji ga je proglasio igračem utakmice.

Pogledajte čudesnu partiju Kovačića na oproštaju legende: Zanetti 4 ever!

Ipak, pobjeda Intera, kojom su napravili korak bliže Europi, kao i odličan nastup Kovačića, bili su u sjeni odlaska u mirovinu legendarnog kapetana 'nerazzurra' Javiera Zanettija. 

"Igrač utakmice bio je Zanetti. Morali smo pobijediti za njega i za naše navijače. Inter ne smije biti zadovoljan petim mjesto, mora tražiti više ciljeve. Već sada moramo razmišljati o Chievu i završetku sezone na pravi način", rekao je Kovačić nakon utakmice pa nastavio:

"Hvala na komplimentima, ali ne volim govoriti o sebi. Znam da moram još puno raditi, imao sam dvije krasne asistencije, ali golovi i dalje nedostaju. Međutim moram vjerovati da mogu napraviti još puno toga dobroga. Puno su mi pomogli Palacio i Icardi koji su fantastični napadači, sjajno se kreću i njima je lako asistirati. Sada se bolje poznajemo i sljedeće sezone bit ćemo još bolji", zaključio je hrvatski veznjak.

U utakmici protiv Lazija Inter se oprostio od legendarnog kapetana Zanettija, koji nakon 857 utakmica u plavo-crnom dresu te 15 osvojenih trofeja na kraju sezone odlazi na poziciju sportskog direktora kluba. 

U subotu navečer Argentinac je u igru ušao u 52. minuti, a nakon utakmice malotko je na Guiseppe Meazzi mogao sakriti suze. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider