Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velike hrvatske nade

'Kovačić će za dvije godine biti veliki igrač, a Halilović je fenomen'

Poznati hrvatski nogometni agent Marko Naletilić govorio je za talijanski portal Tutto Mercato Web o dvojici naših mladih nogometaša…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mateo Kovačić je u završnici zimskog prijelaznog roka prešao iz zagrebačkog Dinama u milanski Inter i već je u prvih nekoliko nastupa dao naznake svoga talenta.

''Ima 19 godina i iznimno je snažan. Nedostaje mu iskustva i ne treba stavljati pritisak na njega zato što je uskočio u dres Wesleyja Sneijdera. Navijači očekuju da će odmah zamijeniti Nizozemca, ali to neće biti slučaj. No, Kovačić ima talent i mentalitet mirnog dečka. U sljedeće će dvije godine postati veliki igrač'', poručio je Naletilić.

Osvrnuo se potom i na još jednog talentiranog igrača iz Dinamove svlačionice - 16-godišnjeg Alena Halilovića.

''On je '96. godište i za svoju je dob fenomen. Playmaker, obećavajući mladi igrač. Neki ga talijanski klubovi već drže na oku. On je igrač za vrhunski klub, a takvih je u Italiji tri ili četiri'', zaključio je Naletilić. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider