Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zar je moguće?

Konsternacija u Madridu: Evo što je legenda Reala 'bubnula' o Messiju!

Bivši napadač, trener i sportski direktor Real Madrida Jorge Valdano izazvao je buru svojom izjavom o Lionelu Messiju…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Najbolji je Messi, a drugi najbolji je ozlijeđeni Messi“, izjavio je bivši proslavljeni napadač Real Madrida i Argentine Jorge Valdano.
Valdanova izjava izazvala je konsternaciju na „Planetu Real“. Smatraju kako je Valdano ovom izjavom pokazao nelojalnost i nepoštovanje prema klubu u kojem je proveo najveće dane svoje karijere te da je pokazao manjak respekta prema najboljem igraču Real Madrida Cristianu Ronaldu.

Argentinac je nakon svršetka igračka karijere u nekoliko navrata obnašao istaknute funkcije u „kraljevskom klubu“, bio je trener i sportski direktor te savjetnik Uprave kluba. Visoko je kotirao u Realovoj hijerarhiji sve do dolaska Josea Mourinha na Santiago Bernabeu, koji je bio pretijesan za tako dva velika ega.

Cruyff: Radije bih gledao Ronalda

S druge strane, legenda Barcelone Johan Cruyff, koji je poznat kao veliki Ronaldov kritizer, izjavio je kako bi bilo loše za Svjetsko prvenstvo u Brazilu da na njemu ne nastupi Portugal i njegova najveća zvijezda.

„Prava je šteta što u Brazilu nećemo gledati jednog od dvojice ponajboljih igrača današnjice - Ibrahimovića ili Ronalda. Ne preferiram niti jednog od njih dvojice, različiti su tipovi igrača, ali kad bih već morao birati, radije bih gledao Ronalda u Brazilu“, kazao je veliki Nizozemac.

„Obojicu sam često kritizirao jer smatram da bi trebali biti uzori. Šteta je što će jedan morati ostati doma, djeca ih jako vole. U zadnje vrijeme postigli su obojica toliko spektakularnih pogodaka, posebice Ibrahimović“, zaključio je Cruyff. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider