Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potpis u ponedjeljak

'Kneževi' pokoravaju Europu: Falcau 12, a Atleticu 60 milijuna eura!

Radamel Falcao na pragu je potpisa ugovora za Monaco...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolska radijska emisija Cadena Sur tvrdi s velikom sigurnošću da će u ponedjeljak sjajni kolumbijski nogometaš Radamel Falcao potpisati za novog francuskog prvoligaša Monaco.

Nakon što je već osigurao Portov dvojac, Jamesa Rodrigueza i Joaa Moutinha, Monaco je nadomak dovođenja još jednog velikog pojačanja, bivšeg igrača portugalskog prvaka, Radamela Falcaa. U to je barem uvjeren spomenuti španjolski izvor, koji navodi da će Kolumbijac u ponedjeljak biti podvrgnut liječničkom pregledu, a potom će potpisati ugovor na zasada neodređeni period vremena.

Naime, vjeruje se da je Falcao pristao doći u Monaco iz kluba koji će dogodine igrati u Ligi prvaka (Atletico Madrid) na samo jednu sezonu, ukoliko novi francuski prvoligaš već u narednoj sezoni ne izbori najelitnije klupsko natjecanje. Također, vjeruje se da je godišnja plaća od 12 milijuna eura bila presudna u Falcaovom pristanku da potpiše.

Atletico će pak zauzvrat dobiti nevjerojatnih 60 milijuna eura od ruskog milijardera, ujedno i vlasnika Monaca, Dmitrija Ribolovljeva. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider