Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Umro' od smijeha

Klopp za recept protiv Mourinha u pomoć zove Guardiolu!

Za razliku od Juppa Heynckesa, trenera minhenskog Bayerna, strateg dortmundske Borussije Jürgen Klopp nazvat će bivšeg trenera Barcelone Pepa Guardiolu i pitati za savjet: kako zaustaviti Real Madrid...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, ždrijeb polufinala Lige prvaka prošlog petka u Nyonu spario je Bayern i Barcelonu, te Borussiju i Real Madrid. Heynckesa su novinari nakon ždrijeba razljutili pitanjem hoće li zvati Guardiolu i pitati za savjet kako zaustaviti Barcelonu, no nisu i Kloppa.

''Možete se kladiti da ću ga nazvati'', rekao je Klopp i "odvalio" se smijati, baš kao i svi prisutni na konferenciji za novinare.

Treneru Borussije ne treba Guardiolin savjet s obzirom da je ove sezone već igrao dva puta s Realom, te upisao po pobjedu i remi. Bilo je to u "skupini smrti" Lige prvaka, a tada je njegova momčad kod kuće slavila s 2-1, te remizirala na Santiago Bernabeu (2-2).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider