Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Budimo realni'

Kaže da je najbolji menadžer u Engleskoj: Slažete li se?

Talijanski stručnjak Roberto Mancini ne strahuje za svoj posao menadžera u Manchester Cityju, jer boljeg trenera u Engleskoj trenutno nema. Barem on tako kaže…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"U zadnjih 15 mjeseci, ja sam najbolji menadžer u Engleskoj. Osvojio sam jedan naslov u Premiershipu, jedan u FA Cupu i jedan u Charity Shieldu. Niti jedan drugi menadžer u Engleskoj nije osvojio toliko trofeja u zadnjih 15 mjeseci. To je realnost. Svejedno su neki govorili kako će uskoro Manchester City promijeniti menadžera i dovesti Pepa Guardiolu. Kada se on odlučio za odlazak u Bayern, sada mi već traže novog nasljednika", veli Mancini.

Prošle sezone je njegova momčad nadoknadila osam bodova zaostatka za Manchester Unitedom, te je u ''foto-finišu'' prestigla gradskog rivala i okitila se prvim naslovom državnog prvaka nakon 44 godine. U tekućoj sezoni City zaostaje za Unitedom čak 12 bodova. Mancini vjeruje da utrka još uvijek možda nije izgubljena…

"Ukoliko Sergio Agüero ostane do kraja sezone u formi kakvu demonstrira sada, te ako će naši ostali napadači puno zabijati, prvenstvo još nije odlučeno", veli talijanski trener. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider