Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Chelsea na rubu ispadanja

Katastrofalna večer Ivanovića: Poigravao se i asistirao protivnicima!

U prvoj utakmici polufinala engleskog Liga kupa nogometaši Chelseaja poraženi su pred svojim navijačima s 2-0 od velškog Swanseaja. Tragičar susreta bio je srbijanski nogometaš Branislav Ivanović...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvije neobjašnjive i katastrofalne pogreške srbijanskog igrača koštale su Chelsea poraza u prvoj utakmici polufinala Liga kupa. Londonski klub dominirao je terenom, imao nekoliko poluprilika tijekom prvih 45 minuta, a onda im je u 39. smjestio Michu, odnosno Ivanović!

Srbin se poigravao na nekih 20 metara od svog gola, loptu mu je uzeo Jonathan De Guzman, dodao je Michuu, koji s ruba šesnaesterca pogođa donji desni kut Rossa Turnbulla.

Rezultat se nakon toga nije mijenjao sve do 92. minute susreta kada je ponovno na scenu stupio Ivanović. Ovoga puta nije izgubio loptu, već je direktno asistirao Dannyju Grahamu, čovjeku koji je zamijenio Michua u 83. minuti, koji pogađa praznu mrežu.

Ivanović je imao loptu na nekih 30-ak metara od svog gola, te je, ne znajući (!?) da je iza njega ostao jedan igrač Swanseaja, "naslijepo" poslao prema Turnbullu, ali ona dolazi ravno u noge Grahama, koji neumoljivo zabija za konačnih 2-0.


Chelsea vs Swansea 0:2 GOALS HIGHLIGHTS by UCL2410

Uzvratni polufinalni susret igra se za točno dva tjedna u Walesu.

Podsjetimo, u prvom je polufinalu, igranom u utorak, četvrtoligaš Bradford šokirao Aston Villu i slavio pred svojim navijačima s 3-1. Vrlo lako bi se moglo dogoditi da u finalu gledamo dvije momčadi kojima uoči osmine finala (Swansea gostovao kod Liverpoola, a Bradford kod Wigana) nitko nije davao šanse za prolazak. 

Engleski Liga kup, polufinale, prva utakmica:

Chelsea - Swansea 0-2 (Michu 39, Graham 90+2)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider