Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nešto je sumnjivo

Novi skandal na pomolu: Katar glasao za Ronalda kako bi pomogao Blatteru?

Kao i svake godine, nakon izbora za Zlatnu loptu pojavile su se raznorazne priče...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Koga je tko birao u natjecanju za najboljeg nogometaša svijeta, uvijek je zanimljivo čuti. Cristiano Ronaldo je izabrao Radamela Falcaa, Garetha Balea i Mesuta Özila, dok je Messi raspodijelio bodove svojim suigračima (Andres Iniesta, Xavi i Neymar).

Puno je onih kojima je čudan obrat koji se dogodio u posljednja dva mjeseca, od toga da je Franck Ribery apsolutni favorit do koeficijenta u kladionicama na Ronalda kao da Real igra protiv B momčadi Osasune.

Pojavila se i vijest kako je predsjednik Katarskog nogometnog saveza rekao izborniku nacionalne momčadi Al Zarraa Fahadu da glasa za Cristiana Ronalda kako bi pomogao popraviti ugled Seppa Blattera, koji koncem prošle godine ismijao Ronalda u razgovoru sa studentima na Oxfordu.

Blatter je zadnjih tjedana promijenio ploču. Uoči izbora za Zlatnu loptu javno je uzdizao Ronalda ne bi li se nekako iskupio za pretjerane izjave, dok se Katar na ovaj način možda htio dodvoriti čovjeku koji im je dodijelio kontroverzno domaćinstvo Svjetskog prvenstva 2022. godine.

Činjenica da je samo glasovanje odgođeno nakon što je Ronaldo zabio hat-trick za Portugal u Švedskoj također sugerira na jaku podršku u Fifi, odnosno reakciju Seppa Blattera.

Blatter je također potvrdio da je zakopao ratne sjekire s Ronaldom.

''Razgovarali smo početkom godine. Uzeo sam telefon i nazvao sam ga. Čestitao sam mu Novu godinu, a Cristiano je rekao da sve ono što se između nas dogodilo ostaje u prošlosti'', izjavio je Blatter.

Priča je mnogo, no ovu donosi ugledni ESPN. Procijenite sami...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider