Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Devet od devet

Katalonci likuju: 'Odigrali smo najkompletniju utakmicu sezone'

Cesc Fabregas svojim je pogotkom glavom u 76. minuti donio Barceloni pobjedu 1-0 na gostovanju kod Celtica u 2. kolu H skupine Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Celtic je momčad koja od vas traži toliko puno, maksimalni angažman. Znali smo da ćemo morati uložiti jako puno truda za tri boda u Glasgowu. No, odigrali smo dobru utakmicu. Što se nas tiče, bila je to baš kompletna utakmica, možda i najkompletnija u cijeloj sezoni'', zadovoljno je komentirao jedini strijelac u Glasgowu.

>> Sporna situacija: Je li Barca pobijedila zahvaljujući glumi Neymara?

>> Barca se provukla kod Celtica, luda završnica u Amsterdamu!

Barcelonin trener Gerardo Martino, koji u ovoj utakmici nije mogao računati na svog najboljeg igrača, ozlijeđenog Lionela Messija, zadržao je maksimalni učinak ove sezone, jer je u devetoj utakmici ostvario devetu pobjedu. No, sve bi možda bilo drukčije, da kapetan Celtica Scott Brown nije zaradio izravni crveni karton u 59. minuti. Nije mogao zaustaviti Neymara u naletu po lijevoj strani, pa ga je udario po leđima. Možda je sudac ipak bio prestrog kada mu je pokazao izravni crveni karton.

''Stvarno nam je bilo teško nakon što smo ostali na terenu s igračem manje u drugom poluvremenu. Mislim da smo se ipak jako dobro branili, šteta je jedino što nismo iskoristili naše prilike koje smo imali jer je sve moglo završiti drukčije'', izjavio je Celticov branič Charlie Mulgrew. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider