Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bit će vrhunski'

Procurilo tko je novi trener Milana: Kaka oduševljen!

Milanov playmaker Kaka uvjeren je da će njihov bivši klupski suigrač Clarence Seedorf biti vrlo uspješan trener jednom kad objesi "kopačke o klin"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U talijanskim medijima kruže priče da je 37-godišnji Seedorf predodređen za novog trenera Milana i da je navodno već potpisao predugovor, iako je još šest mjeseci ugovorno vezan za Botafogo kao igrač.

"Sve što Clarence radi radi vrhunski. Bit će dobar i kao trener iako ima puno za učiti. Ne znam kako će mu biti na početku u Milanu, ali mislim da će se snaći vrlo dobro", rekao je Kaka, koji je sa Seedorfom u Milanu igrao šest godina, za Gazzettu dello Sport.

Komentirao je nekad najbolji svjetski nogometaš i nadolazeći nedjeljni gradski derbi protiv Intera.

"Siguran sam da ćemo biti dobri protiv Intera jer u tim velikim izazovima nikad nemamo pogrešan pristup, iako uvijek ne pobijedimo na ispitu karaktera. Cilj za 2014. godinu? Osvojiti čim više bodova i biti dobri protiv Atletico Madrida u Ligi prvaka."

Milan nakon 16 kola u Seriji A zauzima tek deseto mjesto s 19 bodova, dok će protiv Atletica u Ligi prvaka snage odmjeriti u osmini finala. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider