Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Chelsea poslao ponudu

Kad već nije mogao dobiti Falcaa, Mourinho dovodi – Hulka

Prema pisanju britanskog tabloida The Mirrora, novi menadžer Chelseaja Jose Mourinho zatražio je od vlasnik kluba Romana Abramoviča da mu predstojećeg ljeta "pribavi" Brazilca Hulka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ruski milijarder Roman Ambramovič se odmah bacio na posao i poslao ruskom Zenitu iz St. Peterburga ponudu tešku 35 miliijuna funti!

Hulk je bio Chelseajeva želja i prošloga ljeta, ali se tada nije uspio dogovoriti s njegovim bivšim klubom Portom oko cijene. Jose Mourinho se okrenuo Hulku nakon što mu je ispred nosa Monaco preoteo Radamela Falcaa.

Hulk je imao tešku sezonu u Rusiji gdje je na "piku" ruskih navijača, ali i vlastitih suigrača, koji mu zamjeraju visoka primanja, a slabe izvedbe. Brazilac je prošle sezone nastupio u 18 utakmica ruske Premierlige, a zabio tek sedam pogodaka.

Spomenimo i da je druga velika Mourinhova želja Napolijev napadač Edinson Cavani, kojem slijeću ponude sa svih strana, pa i onih najbogatijih poput Manchester Cityja, Monaca, PSG-a...(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider