Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pregovori počeli

Juve već krenuo u akciju: Zamjena za Pirla stiže iz - Reala!

Andrea Pirlo, sjajni talijanski nogometaš i vođa torinskog Juventusa, ima valjani ugovor s talijanskim prvakom do kraja ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već su se dogodile određene trzavice na relaciji Juventus-Pirlo, te je moguće da Pirlo ne produlji ugovor s Juventusom. Torinski je klub spreman na takvu opciju, a kako tijekom srijede piše Corriere della Sera, čelnici Juventusa su se već okrenuli traženju rezervne opcije.

U pitanju su preliminarni razgovori s 31-godišnjim Xabi Alonsom, igračem madridskog Reala, za kojeg se već nešto više od jedne sezone priča u kontekstu odlaska iz Madrida. I Juventus je ranije bio zainteresiran...

Dakako, ne bi u tom slučaju Xabi Alonso bio prava zamjena za Pirla, ali Juventus uslijed takvog razvoja događaja želi promovirati Paula Pogbu u glavnog fantasistu momčadi dok bi Xabi Alonso obavljao onaj prljaviji dio posla u igri. Zasad je, kažu talijanski mediji, ovo ipak samo jedna od nekoliko mogućih ljetnih opcija.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider