Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na meti tri igrača

Kakav bi to bio napad: Od ljeta žele imati dvojac Mandžo - Suarez!

Talijanski mediji i dalje povezuju hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića s Juventusom, a u takvim pričama prednjači Tuttosport…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju taj dnevnik donosi navodni plan ''stare dame'' za sljedeće ljeto, odnosno dovođenje igrača koji bi napokon klubu omogućili iskorak u Ligi prvaka. Prilično ambiciozno, Juventus si je navodno za mete postavio Mandžukića, Nanija i Luisa Suareza.

Tuttosport navodi da će Mandžukić koštati oko 23 milijuna eura, a kao argument za navodnu želju našeg napadača da napusti Bayern se ponovno spominje dolazak Roberta Lewandowskog iz Borussije Dortmund.

Nani se dugo spominje kao želja Juventusa, a slabi status portugalskog krilnog igrača kod menadžera Davida Moyesa bi ga mogao motivirati na odlazak. Tuttosport procjenjuje da bi mogao koštati oko 20 milijuna eura.

Najskuplji i vjerojatno najteže dostupan će biti Luis Suarez koji igra sjajno za Liverpool i trenutno je s 15 golova prvi strijelac Premierlige. S obzirom da se Real Madrid konstantno spominje kao interesent za njegovo dovođenje, teško će Juventus dobiti tu utrku. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider