Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I to uoči velikog derbija

Juve dobio iznenadnog posjetioca: 'Ponovno ste veliki, svaka vam čast'

Ove nedjelje će nogometaši Juventusa odigrati veliki derbi u talijanskoj Serie A. Na domaćem terenu Juventus dočekuje Milan. Inače, torinska je momčad sasvim blizu i teoretskog osiguravanja novog naslova prvaka u Italiji (obrane naslova)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovom nogometnom gigantu je u posjet ovih dana došao nekada sjajni brazilski nogometaš Ronaldo, kojem je kroz karijeru Juventus uvijek bio veliki suparnik, pogotovo u danima kada je Brazilac branio boje Intera i Milana. No, Ronaldo je unatoč tome ustvrdio:

''Opet ste veliki, vratili ste se na vrh. Kada dvije godine pobjeđujete u Serie A znači da dominirate. Svaka vam čast'', rekao je Ronaldo koji je u Torino došao na prezentaciju skorašnjeg Kupa konfederacija, turnira koji će se na ljeto održati u njegovoj domovini, a kao određena najava Svjetskog nogometnog prvenstva koje slijedi iduće godine.

Uz sve to, Ronaldo se u mislima i izjavama vratio na događaj kada je, kao član Intera, imao fizički obračun s Juventusovim igračem Iulianom, a posebno je pohvalio Gigija Buffona za kojeg, kako Ronaldo kaže, "ne mogu vjerovati da je i dalje tako jak". (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider