Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Htjeli ga mnogi

Iznenađujuća odluka: Mlada zvijezda Bundeslige odlučila gdje nastavlja karijeru!?

Prema pisanju njemačkog dnevnika Expressa, švicarski napadač hrvatskog porijekla Josip Drmić karijeru će od sljedeće sezone nastaviti u Bayer Leverkusenu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Drmić (21) je prošlo ljeto prešao iz Züricha u Nürnberg u čijem je dresu ove sezone postigao 16 pogodaka, što ga trenutno čini trećim strijelcem Bundeslige. Privukao je time pažnju brojnih klubova, a čini se da su utrku za njega dobili ''apotekari''.

Službene potvrde zasad nema i vjerojatno je neće biti do kraja prvenstva budući da se Nürnberg nalazi usred borbe za ostanak. No, Express tvrdi da je švicarski reprezentativac odabrao Bayer i da je to gotova stvar. Na neki je način to potvrdio i sportski direktor Borussije Mönchengladbach Max Eberl koji je također nastajao dovesti mladog nogometaša.

"Bili smo iznimno zainteresirani za Drmića, ali nismo imali šanse."

Express tvrdi da je Bayer ponudio Nürnbergu znatno više od 4.5 milijuna eura koliko iznosi odštetna klauzula u Drmićevom ugovoru. Izbacili su time ''apotekari'' sve ostale zainteresirane klubove iz utrke.

Drmić je karijeru počeo u Zürichu u kojem je igrao sve do lani. Za švicarsku je seniorsku reprezentaciju dosad skupio pet nastupa i postigao dva pogotka, oba u prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske (2-2) u ožujku. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider