Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upitan za PSG

Još nije poznato kad će se na teren vratiti Leo Messi

Pomoćni trener Barcelone Jordi Roura istaknuo je kako još uvijek nije poznato hoće li najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi moći igrati u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv PSG-a u srijedu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Argentinac je ozlijedio bedreni mišić desne noge u pariškom ogledu protiv PSG-a (2-2). Iako je stigao postići pogodak, na poluvremenu je ostao u svlačionici. Prve su prognoze govorile o duljem izbivanju s terena, ali ozljeda ipak nije tako ozbiljna.

Messi neće igrati u subotnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Mallorce, a hoće li biti spreman za PSG, još je uvijek otvoreno.

''Teško je reći. Vidjet ćemo u kakvom će stanju biti do srijede. Logično je da su za subotnju utakmicu šanse za njegov nastup male'', poručio je Roura na konferenciji za novinare u petak.

Otkrio je i da će biti određenih promjena u momčadi za sudar protiv Mallorce, ali i dodao da to ne znači da je španjolsko prvenstvo palo u drugi plan.

''Jasno je da moramo pokušati pronaći ravnotežu s rotacijama. No, uvijek sam govorio, a i sada ponavljam, Primera nam je iznimno važna i potpuno smo koncentrirani na subotnji dvoboj.''

Katalonci, podsjećamo, devet kola prije kraja prvenstva imaju 13 bodova prednosti pred braniteljem naslova Real Madridom. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider