Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bivši U-21 kapetan i...

Još dva Hrvata stižu u Serie A

Kolonija hrvatskih nogometaša u talijanskoj Seriji mogla bi se dodatno povećati u sljedećim danima…

Internetski portal calciomercato.com piše, naime, da Genoa intenzivno radi na dovođenju bivšeg kapetana hrvatske U21 reprezentacije Renata Kelića (22). Vinkovčanin je od 2008. godine član češkog Slovana iz Libereca s kojim ga ugovor veže još godinu dana.

Prijeđe li doista u završnim satima prijelaznog roka mladi branič u Genou, u novom će se klubu pridružiti još jednom hrvatskom nogometašu, Šimi Vrsaljku, koji je ljetos došao iz zagrebačkog Dinama.

Ante Vukušić (22) mogao bi pak u završnici prijelaznog roka napustiti redove talijanskog drugoligaša Pescare. Mladi je nogometaš prošlo ljeto prešao iz Hajduka u Pescaru u kojoj se nije ostvario zapaženiju ulogu.

Nakon što je klub ispao u Seriju B počelo se spominjati da će Vukušić potražiti novu sredinu. Početkom srpnja su talijanski mediji pisali kako je blizu prelaska u Lazio, ali to se nije dogodilo. Još uvijek je u Pescari, ali u posljednjim bi satima prijelaznog roka ipak mogao pronaći novi klub.

Više talijanskih medija navodi kako je za njegove usluge najviše zainteresirana Bologna koja u ovom trenutku drži ''pole-position''. Zanimanje navodno pokazuju i Parma i Livorno, a kako prijelazni rok završava u ponedjeljak, jasno je da će Vukušićeva sudbina biti poznata vrlo brzo.(TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider