Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Konačno pravi potez

Benitezov nasljednik bit će jedan od najvećih trenerskih talenata?

Tijekom ovog tjedna španjolski je strateg Rafael Benitez direktno poručio da iz Chelseaja sigurno odlazi na kraju sezone, ljut na mnogo toga što se događa u londonskom klubu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Otići ću na kraju sezone, navijači nam uopće ne pomažu i uništavaju ugled kluba. Trebali bi podržavati momčad", rekao je Benitez.

Logično je da je već krenula medijska potraga za Benitezovim nasljednikom, kao što vjerojatno i sam vlasnik kluba Roman Abramovič traži pravog čovjeka da uskoči u menadžersku poziciju.

Talijanski mediji kao ozbiljnu Chelseajevu opciju spominju 53-godišnjeg Talijana Luciana Spallettija koji je trenutačno u ruskom Zenitu i ima valjani ugovor s klubom iz Sankt Peterburga do prosinca 2013. godine. Spalletti je tijekom 2009. godine također bio na pragu Chelseaja, ali se tada engleski klub odlučio za jednog drugog Talijana - Carla Ancelottija.

Ugled je Spalletti ponajprije sagradio dok je radio u Romi, gdje je bio od 2005. do 2009., a dok je bio trener Udinesea (od 2002. do 2005.) svi talijanski nogometni kroničari su ga nazivali najvećim tamošnjim trenerskim talentom. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider