Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još ih silno peče

Jedan od najvećih Brazilaca u finalu želi Messija i Argentinu, a nikako...

Bivša brazilska zvijezda Zico smatra kako će Brazilu biti vrlo teško na Svjetskom prvenstvu zbog visokih očekivanja, a kada bi mogao birati protivnika u finalu izabrao bi Argentinu, a nikako Urugvaj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zico priznaje kako je Brazil jedan od glavnih favorita za naslov prvaka svijeta unatoč velikom psihološkom pritisku pod kojim će se naći. Upravo psiha igrala bi veliku ulogu u dvoboju protiv Urugvaja stoga ga nikako ne želi u finalu.

"Preferiram finale protiv Argentine, nikako protiv Urugvaja. Mislim da bi Urugvaj mogao biti jedina reprezentacija koja bi mogla psihološki uzdrmati Brazil. Svi bi govorili samo o 1950. godini kada je Urugvaj kao autsajder upisao pobjedu. Osim toga, Brazil ima obavezu osvojiti naslov prvaka na svom tlu i to je već veliki pritisak", smatra Zico.

Argentinu cijeni i smatra da može otići daleko, a od europskih reprezentacija kao najveću opasnost vidi Italiju.

"Iako Argentina ima dobre igrače, danas joj je jasno kako mora igrati za Messija ako želi do dobrog rezultata. To ne znači da momčad ovisi isključivo o njemu već da je igru podredila njegovim jačim stranama. Od Europljana opasna je Italija koja je uvijek najbolja kada dođu važne utakmice." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider