Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To bi bio sjajan potez

Jedan od najtraženijih napadača svijeta mijenja Lewandowskog?

Prema pisanju njemačkih medija, Borussia Dortmund pronašla je zamjenu za poljskog napadača Roberta Lewandowskog, koji na kraju sezone napušta redove aktualnog viceprvaka Europe...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njegovo ime je, ni manje ni više, Diego Costa! Rođeni Brazilac, koji je odnedavno prihvatio poziv španjolskog izbornika, je prvi kandidat za zamjenu poljskom reprezentativcu, koji na kraju sezone odlazi, vjerojatno, u minhenski Bayern. Costa u svom ugovoru s Atletico Madridom navodno ima otkupnu klauzulu u visini od 24 milijuna eura, što bi svaki klub, s financijskim mogućnostima, bio spreman platiti za dovođenje takvog napadača.

Ukoliko je to istina, tada će Brazilac odlučiti želi li poput Radamela Falcaa (Monaco) napustiti klub ili će nastaviti graditi svoju legendu na Vicente Calderonu.

Diego Costa je ove sezone postigao 13 pogodaka u španjolskoj Primeri, te tri u najelitnijem klupskom natjecanju – Ligi prvaka. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider