Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spektakularan jubilej

Spektakularan jubilej: 'Ne mogu vjerovati, gdje li je vrijeme proletjelo?'

Francuski nogometni znalac Arsene Wenger priznao je da mu je vrijeme na menadžerskoj klupi Arsenala jednostavno proletjelo. On će u subotu po 1000. put sjediti na klupi 'topnika'...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Wenger je Arsenal preuzeo 1996. godine, no do dana današnjeg njegova strast i želja da uzdigne klub do najviših visina nije ni milimetra splasnula.

''Pitam se gdje li je vrijeme proletjelo? Meni se čini kao da sam tek jučer započeo. Ne mogu vjerovati da je prošlo toliko godina i utakmica'', rekao je Wenger i nastavio.

''Zašto? Jer sam uvijek koncentriran na iduću utakmicu i tek kad uhvatim vremena da predahnem shvatim sam da sam prevalio dugačak put. Unatoč tome naša je 'droga' uvijek iduća utakmica, pa ponovno iduća... Nada da ćemo slaviti u idućoj utakmici nikada nije zgasnula'', veli iskusni francuski strateg.

Wenger će svoj jubilej, 1000. utakmicu na klupi Arsenala, odraditi na spektakularan način – gostovanjem kod vodećeg sastava Premierlige – Chelseaja! Utakmica je na rasporedu u subotu s početkom u 13:45. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider