Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upiti na sve strane

Je li zbog ovoga Beckham završio karijeru u PSG-u?

Umirovljeni engleski nogometaš David Beckham zamolio je vlasnika PSG-a da mu pomogne financirati projekt pokretanja novog kluba u američkoj MLS ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

David Beckham je prošli tjedan objavio pokretanje momčadi u Miamiju koja bi se ligi trebala priključiti 2016. godine. Dotad će nekadašnja zvijezda Manchester Uniteda i Real Madrida raditi na kreiranju igračkog kadra, ali za to mu trebaju dodatna financijska sredstva, pa je pomoć odlučio potražiti u francuskoj prijestolnici.

Drugu polovicu prošle sezone Beckham je proveo u PSG-u i uspostavio dobre odnose s vlasnikom kluba Nasserom Al-Khelaifijem.

Prema pisanju Le Parisiena, bivši kapetan engleske reprezentacije se nada da će katarski tajkun poduprijeti njegov projekt, a pomoć očekuje i od bolivijskog biznismena Marcela Claurea i britanskog menadžera Simona Fullera koji je u orbitu lansirao pop-grupu Spice Girls čija je članica bila i Beckhamova supruga Victoria.

MLS liga trenutno broji 19 klubova, a dva nova će se priključiti 2015. godine - New York City i Orlando City.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider