Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Madridski gradski derbi

Je li trener Atletica iskren uoči velikog derbija s Realom?

U nedjelju se na Vicente Calderonu igra veliki madridski derbi. Vodeći i zahuktali Real dolazi na noge nogometašima Atletica…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ovoj kalendarskoj godini te su dvije momčadi već odigrale dvije utakmice i oba je puta slavio Real. U pitanju su bili polufinalni ogledi Kupa kralja, a Real je doma slavio s 3-0 te potom 2-0 na stadionu gdje će se igrati ove nedjelje.

Isto tako, Real je preuzeo sam tron ljestvice Primere i trenutačno ima tri boda više od Barcelone i Atletica.

„Jasno da je Real favorit i na našem stadionu. Fenomenalan je način na koji Real trenutačno igra, meni se posebno sviđa njihov momčadski duh. U velikom su naletu, a utakmica koju su odradili tijekom tjedna, visoka pobjeda kod Schalkea od 6-1, samo im je dodatno podigla samopouzdanje“, rekao je prije nedjeljnog okršaja Diego Simeone, trener Atletica.

Inače, njegov klub je prije utakmice s Realom gadno posrnuo kod Osasune gdje je izgubio 3-0.

„Taj poraz nam sigurno nije dobrodošao prije gradskog derbija. No, izgubili smo nedavno i obje utakmice u Kupu od Reala, tako da je i to loša najava. Ne mogu prikriti, mi nismo u dobrom ritmu, ali…“ (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider