Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stvari se mijenjaju

Je li puklo do kraja? Mourinho ga odbacio, a mnogi ga žele

Nakon što je pao u drugi plan u Chelseaju belgijski reprezentativac Kevin de Bruyne (22) našao se na meti triju njemačkih klubova koji bi ga voljeli vidjeti u svojim redovima, piše Mirror…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kevin de Bruyne započeo je sezonu u prvoj momčadi Chelseaja, ali ga menadžer Jose Mourinho nije vodio na ovotjedno gostovanje kod Steaue u Ligi prvaka i umjesto toga ga je poslao da trenira s rezervnom momčadi. Daljnja mu je budućnost na Stamford Bridgeu prilično upitna, a to navodno pokušavaju iskoristiti Werder i Bayer Leverkusen.

De Bruyne je prošlu sezonu proveo na posudbi u Werderu i igrao je sjajno. U Bundesligi je upisao deset golova i devet asistencija i to ga je dovelo na radar Bayera koji ga je htio posuditi ovo ljeto, no Mourinho je spustio rampu. Sada je situacija, međutim, drugačija i Belgijanac bi se tijekom zime ipak mogao vratiti u Njemačku.

Mirror piše da je Werder javno već izrazio želju da dovede De Bruynea na novu posudbu, a i Bayer ima istu namjeru. Među klubovima koji bi ga voljeli u svojim redovima se spominje i Wolfsburg, ali njegove su šanse ipak manje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider