Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I to za 'mizerne' novce

Je li ovo znak da City ima novog menadžera na dlanu?

Španjolski mediji prenose da je četvrtfinalist ovogodišnjeg izdanja nogometne Lige prvaka Malaga dao dozvolu svom treneru Manuelu Pellegriniju da ljetos napusti klub...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se da bi engleski Premierligaš Manchester City konačno mogao krenuti u javni lov na čileanskog nogometnog stručnjaka, nakon što su dosadašnje špekulacije bile negirane, prije svega od strane Pellegrinija.

>> Prva meta Cityja najbolji mladi igrač Europe: Spremili 35 milijuna eura!

Podsjetimo, City je ovoga tjedna ostao bez menadžera, nakon što je klub odlučio uručiti otkaz Robertu Manciniju nakon četverogodišnje suradnje, ali i aktualne sezone bez ijednog trofeja.

Prema pisanju španjolskih medija, City bi trebao platiti "mizerna" četiri milijuna funti odštete Malagi za aktiviranje otkupne klauzule koju u svojem ugovoru ima Čileanac.

Na ruku ovoj priči mogli bi ići i dovršeni pregovori između Cityja i ponajboljeg mladog igrača svijeta, 21-godišnjeg Isca iz Malage.

Pregovori oko detalja ugovora, koji su navodno trajali tjednima, su sada okončani, a ono što slijedi su pregovori dvaju klubova oko odštete za sjajnog ofenzivno-veznog igrača Malage.

Španjolski AS navodi da će sportski direktor "građana" Txiki Begiristain pokušati smanjiti trenutnu traženu cijenu španjolskog prvoligaša, koja je ujedno iznos Iscove otkupne klauzule - 35 milijuna eura. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider