Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Isto kao Rivaldo'

Je li ovo razlog zašto Messi nije trčao protiv Atletica?

Bivši trener katalonskog nogometnog diva Barcelone Radomir Antić ponudio je svoje objašnjenje za indolentni nastup Lionela Messija u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na gostovanju kod Atletico Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Atletico Madrid je minimalnom 1-0 pobjedom izbacio Barcelonu iz najelitnijeg nogometnog natjecanja, a Messi je nakon utakmice bio žestoko kritiziran od većine stručnjaka i neutralnih promatrača. Naime, Argentinac je u tom susretu pretrčao svega 6.8 kilometara, samo kilometar i pol više od svog vratara Pinta! Najrastrčaniji je bio strijelac Koke, koji je pretrčao 12.2 kilometra.

Radomir Antić je trenutnu situaciju usporedio s onom iz sezone 1999/2000, kada je trener bio Louis van Gaal, a ključni igrač momčadi Rivaldo. Srbijanski stručnjak smatra da je Messi nezadovoljan pozicijom na koju ga aktualni trener Gerardo Martino gura, te da je njegovo nezalaganje u spomenutom susretu bio svojevrsni protest.

''Messi nije puno trčao jer mu je Martino rekao da igra na krilu. Svojom je igrom Messi odgovorio: Ako želiš da igram na krilu, igrat ću ovako. Ovo je gotovo identična situacija onoj od prije 14 godina kada se nisu slagali Van Gaal i Rivaldo. Brazilac je igrao na lijevom krilu, te bi svaki put kada bi dobio loptu istu vratio Winstonu Bogardeu'', rekao je Antić u razgovoru za Goal.com.

''Barcelona ima veliki problem. Kako udovoljiti Messiju, Iniesti i Neymaru. To je veliko pitanje. No sumnjam da će Messi prihvatiti svoju novu ulogu u momčadi. Pristat će stajati na krilu, no da će igrati bolje nego u susretu protiv Atletico Madrida, čisto sumnjam'', vjeruje bivši trener Barcelone, Atletico i Real Madrida.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider