Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sir Alex progovorio

Je li ovo odgovor na pitanje gdje ide Lewandowski?

Menadžer engleskog nogometnog prvaka Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson, dao je naslutiti da bi mogao pokušati dovesti poljskog napadača Roberta Lewandowskog, člana dortmundske Borussije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ferguson je osobno svjedočio fenomenalnoj večeri Poljaka ovoga tjedna, kada je u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv madridskog Reala postigao sva četiri pogotka u pobjedi 4-1. Špekuliralo se da je minhenski Bayern nakon Marija Götzea Borussiji "oteo" i Lewandowskog, no to je posljednjih dana negirano.

''Ako se pojavi igrač vrijedan toga da bude član Uniteda, reagirat ćemo. Za svakog igrača mogu naći mjesto u svojoj momčadi'', rekao je legendarni škotski trener, koji je ove sezone donio crvenom dijelu Manchestera 20. naslov prvaka Engleske.

''Sumnjam da će Borussia sada prodati Lewandowskog u Bayern. Već je dovoljno ljutnje navijača izazvala puštanjem Götzea. Vjerujem da će Lewandowski biti prodan u neku drugu ligu'', zaključio je Ferguson.

Podsjetimo, osim Bayerna, United je drugi najspominjaniji klub kada je transfer sjajnog Poljaka u pitanju. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider