Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraj trakavice?

PSG pobijedio suparnike u borbi za Cavanija? Taj posao riješio bi - još dva!

Ne nazire se kraj trakavici oko urugvajskog nogometaša Edinsona Cavanija, prošle godine uvjerljivo najboljeg strijelca i igrača Napolija, doprvaka u talijanskoj Serie A...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ipak, po navodima španjolskog Asa ipak se dogodio jedan bitan detalj u srijedu, a to je namjera francuskog prvaka PSG-a da plati ono što Napoli i traži, a to je odšteta od 63 milijuna eura, klauzulu koja se i nalazi u Cavanijevom ugovoru.

Chelsea, Real Madrid i Manchester City su zadnjih tjedana stalno dovođeni u kontekst s Cavanijem, ali je svakom od tih klubova bilo previše platiti spomenutih 63 milijuna. Prvi čovjek Napolija Aurelio De Laurentiis je bio tvrd pregovarač, te nije želio pristati na nikakve kompromise. No, PSG je navodno u srijedu obavijestio da je spreman otići do kraja s Urugvajcem.

Kada su francuski novinari saznali takvo što i upitali novog trenera PSG-a Laurenta Blanca što ima reći na tu temu, Blanc je neodređeno odgovorio:

''Sigurno nisam jedini trener na svijetu koji bi htio Cavanija. Ako dođe kod nas, bit će veliko pojačanje. U to nema sumnje.''

Taj mogući posao će automatski očigledno riješiti - još dva.

Fiorentina se dugo nalazila u sličnoj poziciji kao i Napoli jer je tražila 30 milijuna eura za Stevana Jovetića. No, za Crnogorca su klubovi nudili najviše 25 milijuna eura (Arsenal i Manchester City), a ovog tjedna je i službeno iz utrke za Jovetićem ispao Juventus. Međutim, prodajom Cavanija Napoli postaje spreman zadovoljiti prohtjeve Toskanaca, a talijanski mediji i potvrđuju kako će Napoli isplatiti 30 milijuna (neki govore i o mogućem poslu s 28 milijuna eura).

I na kraju, prodajom Jovetića Fiorentina će biti spremna kupiti njemačkog napadača Marija Gomeza iz Bayerna. Te tri strane su se navodno dogovorile oko svega, ali je Fiorentina čekala novce od prodaje Jovetića... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider