Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije prvi put

Je li ovo dokaz da se Falcau pokušava smjestiti?

Čini se da bi skandal vezan za sjajnog kolumbijskog napadača Radamela Falcaa, koji je ovog ljeta napustio madridski Atletico i pojačao francuski Monaco, uskoro mogao biti razriješen...

Naime, kolumbijski je tisak početkom ovog tjedna pisao da Falcao nema 27, već 29 godina. Kolumbijski je nogometaš prema službenim papirima rođen 10. veljače 1986. godine, ali osnovna škola u kojoj se Falcao obrazovao tvrdi drugačije. Tamošnji papiri tvrde da je rođen dvije godine ranije i da za to ima dokaz, odnosno njegov upisni list.

O svemu je, nakon nekoliko sati, progovorio i sam Falcao, te je na svom Twitter-profilu napisao:

"Potpuno sam iznenađen pričom o mojim godinama. Želim sve to negirati, jer su takvi navodi potpuno besmisleni. Ne želim se više vraćati na to, zaključujem tu neosnovanu priču", napisao je Kolumbijac.

Cijelu priču mogao bi razriješiti kolumbijski list El Tiempo, koji je objavio presliku Falcaovog rodnog lista. Na njemu se navodi da je Radamel Falcao Garcia Zarate rođen 10. veljače 1986. u Santa Marti.

Netko je očito imao namjeru pokrenuti cijelu lavinu sumnjivih tvrdnji kako bi naškodio samom igraču. Slične glasine pokrenute su i na početku njegove karijere, kada je Falcao branio boje River Platea.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider