Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kladionice blokirale uplate

Iznenađenje na Otoku: Suarez seli u Arsenal?

Prema izvještajima s Otoka, došlo je do naglog prevrata u slučaju Luisa Suareza. Zvijezda Liverpoola navodno je najbliže odlasku u Arsenal...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iznenađujući preokret oko odlaska Suareza iz Liverpoola, za kojeg je najveći interes pokazao Real, dogodio se u srijedu navečer kada je veći broj svjetskih kladionica blokirao ponudu da će Urugvajac postati novi Topnik.

Prema svemu sudeći Suarez je trenutno najbliže prelasku u redove Arsenala. Potvrda toga je i masovni broj uplata u Španjolskoj na spomenuti transfer, a 'gdje ima dima ima i vatre'.

''Veliki broj uplata sugerira da postoji određeni broj informacija koje su bitne i točne'', izjavio je glasnogovornik jedne od kladionica.

Međutim, dalje se navodi kako je čudno da se Suarez odlučio baš za Arsenal, kada je više puta izjavio kako namjerava napustiti Englesku i da se na Otoku ne osjeća dobro.

S obzirom da su Topnici ovo ljeto odlučili biti vrlo aktivni na tržištu, nije nemoguće da urugvajski napadač ostane u Premiershipu i pojača Wengerovu družinu. Bio bi to potez koji bi definitivno vratio vjeru Arsenalovim navijačima da nakon niza godina ponovno mogu biti u utrci za neki trofej.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider