Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije ih izdao

Iz Rangersa ipak preokrenuli priču: Jelavić nije tražio odlazak!

Ratu riječima u Glasgowu Rangersima novi moment dao je menadžer kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer škotskog Rangersa Ally McCoist priznao je kako hrvatski reprezentativni napadač Nikica Jelavić, siječanjsko pojačanje Evertona, nije inzistirao na odlasku s Ibroxa, iako vrhuška kluba tvrdi suprotno…

"Rangers je u teškoj financijskoj situaciji. Znam to, čuo sam informaciju unutar kluba da imaju probleme. Menadžeru sam rekao da ću ostati ako tako odluči predsjednik kluba, ali i otići ako žele zaraditi novac na meni. Odluku o mom odlasku donio je klub, a ne ja", rekao je Jelavić po dolasku u Everton.

U klubu iz Glasgowa su bili ljuti ljuti što je Jelavić rekao da nije imao ništa protiv ostanka u Rangersu, ali ga je predsjednik Craig Whyte odlučio prodati. Najprije je to opovrgnuo sam Whyte, ustvrdivši kako je 26-godišnji napadač sam inzistitrao na odlasku, a potom je u istom tonu govorio i direktor Rangersa Ali Russell, koji je čak dodao ''kako Nikica priča besmislice''.

Međutim, menadžer Ally McCoist u tom je ''ratu riječima'' stao na Jelavićevu stranu, a ne na stranu čelnika kluba u kojem prima plaću!

"Imao sam u ponedjeljak vrlo kvalitetan razgovor s Nikicom. Niti u jednom trenutku nije rekao da želi otići iz našeg kluba! Istina jest da je uvijek spominjao kako bi volio zaigrati u engleskom Premiershipu, ali nikada nije rekao da želi otići iz Rangersa", pošteno je priznao McCoist u izjavi za Express.
 

Nastavi čitati

Nastavi čitati