Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perišić razočaranje

Ivica Olić odlazi iz Wolfsburga: 'Bit će razočaranja i promjena'

Kroz loše razdoblje prolaze nogometaši Wolfsburga koji su u novu sezonu Bundeslige krenuli sa samo devet bodova u osam kola i trenutno su na 14. mjestu. Posljedice bi mogao osjetiti i naš Ivica Olić…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznato je da Ivici Oliću sljedeće ljeto istječe ugovor i premda je ove sezone prvi strijelac momčadi, sve je izglednije da će morati potražiti novi klub. U Wolfsburgu su svjesni da će morati napraviti rekonstrukciju momčadi, a Olić će kad mu istekne ugovor biti na pragu 35. rođendana i jasno je da se klupski čelnici žele okrenuti mlađim igračima.

''Moramo ozbiljno razmotriti ima li smisla produljiti ugovor s Olićem i Diegom'', prenosi izjavu trener Dietera Heckinga novi broj Kickera.

''U budućnosti će biti osobnih razočaranja i promjena'', dodao je, pak, sportski direktor Klaus Allofs, a Kicker piše da je to jasan signal upravo Oliću.

Hrvatski je nogometaš na Volkswagen Arenu došao lani iz Bayerna, a ove je sezone u osam prvenstvenih utakmica postigao četiri pogotka.

I dok Olić ne igra loše, ali mu godine nisu saveznik, drugi hrvatski reprezentativac u redovima Wolfsburga trenutno je u drugom planu.

''Ivan Perišić je u siječnju kupljen od Borussije Dortmund za osam milijuna eura, ali još uvijek nije došao'', pomalo cinično zaključuje Kicker.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider