Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Remi Seville

Rakitić sjajnom asistencijom potvrdio fantastičnu formu

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić udijelio je sjajnu asistenciju za pogodak njegove Seville, koji je u konačnici utakmice 7. kola španjolske Primere bio dovoljan za bod na gostovanju kod Real Sociedada...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Milimetarski je preciznom loptom Rakitić u 18. minuti prvog poluvremena gostovanja na San Sebastianu pronašao Jairoa Samperija u šesnaestercu domaćina, nakon čega ju je 20-godišnji Španjolac primirio i preko obrambenog igrača i vratara poslao u gornji lijevi kut s nekih šest, sedam metara iskosa s desne strane. Bio je to njegov prvijenac u dresu Seville, a našem Rakitiću treća asistencija ove sezone u prvenstvu.


Real Sociedad 1-1 Sevilla All Goals by all-goals

Koncentracija je Sevilli popustila u 21. minuti drugog poluvremena kada je ubacivanje Carlosa Vele s desne strane Sociedadovog napada na suprotnoj strani peterca prihvatio Antoine Griezmann, te iz drugog pokušaja savladao Beta, nakon što je prethodno izbjegao pažnji neopreznom Diogu Figueirasu.

Spomenimo i da je Sevilla završila utakmicu s igračem manje s obzirom da je u razmaku od 16 minuta (69. – 85.) dva žuta kartona zaradio Juan Cala. (TS)

Primera, 7. kolo:

Almeria – Barcelona 0-2 (Messi 21, Adriano 56)

Valencia – Rayo Vallecano 1-0 (Jonas 37)

Real Sociedad - Sevilla 1-1 (Griezmann 66 / Jairo 18)

Redoslijed: 1. Barcelona 21, 2. Atletico Madrid 18 (-1), 3. Real Madrid 16 (-1), 4. Villarreal 14 (-1)... 9. Real Sociedad 7... 11. Sevilla 6...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider