Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jednostavno ga obožavaju

Ivan Rakitić doživio ovacije, navijači pjesmom poslali poruku klubu

Veliku su privrženost kapetanu kluba i hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću u nedjelju iskazali navijači Seville...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj utakmici sezone Andalužani su pobijedili Elche s 3-1, a s obzirom da dvoboj nije imao rezultatsku važnost, zanimljivije je bilo na tribinama.

Navijači su tako najprije priredili ovacije Ivanu Rakitiću kad je u drugom poluvremenu ulazio u igru, a nakon utakmice su igrači istrčali počasni krug na stadionu Sanchez-Pizjuan i tako još jednom proslavili sa svojim pristalicama prošlotjedno osvajanje Europa lige.

Kako navodi i službena web-stranica Seville, i tom su prigodom navijači najveće ovacije priredili upravo hrvatskom veznjaku i zatražili ga da ostane. Potom su pjesmom uputili i jasnu poruku čelnicima kluba: ''Ivan Rakitić nije na prodaju''.

Posljedica je to, jasno, činjenice da Rakitić još uvijek nije produljio ugovor koji mu istječe sljedeće godine, te sve češćih nagađanja da bi mogao završiti u Real Madridu.

''Kao što sam i ranije govorio, još uvijek nema odluke. Sada samo želim uživati u reprezentacij'', kratko je španjolskim novinarima nakon utakmice rekao 26-godišnjak.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider