Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pregovori u tijeku

Istina ili medijska patka? Fabregas želi prijeći u Manchester United!

Novinar britanskog tabloida Daily Maila Ian Ladyman tvrdi da je španjolski nogometaš Cesc Fabregas (26) voljan napustiti redove Barcelone i pojačati one aktualnog prvaka Engleske - Manchester Uniteda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer "crvenih vragova", David Moyes, je na konferenciji za novinare u četvrtak izjavio da su pregovori sa Cescom Fabregasom u tijeku, iako španjolski izvori smatraju da United samo gubi vrijeme na pokušaj njegovog dovođenja. Međutim, Ladyman je navodno bio u kontaktu s nekima od Fabregasovih prijatelja u Engleskoj:

''Cesc je već rekao svojim prijateljima u engleskom nogometu da želi napustiti Barcelonu i prijeći u Manchester United. Sama činjenica da je to napravio bi mogla biti okidač koji je trebao Unitedu da navali svim silama'', tvrdi novinar Daily Maila.

Fabregas, tvrdi Ladyman, ima veliku želju ponovno se ujediniti s nizozemskim napadačem Robinom van Persiejem, te konačno osvojiti naslov prvaka Engleske, što im nije pošlo za nogom dok su igrali zajedno u Arsenalu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider