Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Želi ga pola Bundeslige'

'Interu treba jedno veliko ime, Eduardo je igrač za njih'

Talijanski prvoligaš Inter nalazi se u evidentnim problemima s napadačima. A jedno od rješenja bi mogao biti hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva, tvrdi agent s FIFA-inom licencom Vincenzo Pennavaria…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Nerazzurrima'' su trenutno zbog ozljeda izvan pogona Diego Milito i Mauro Icardi, Ishak Belfodil se nije dokazao, pa tako jedino kvalitetno rješenje trener Walter Mazzarri ima Rodrigu Palaciju. Dolazak novog vlasnika Ericka Thohira udahnuo je Interu novu financijsku moć, pa se tako očekuje osvježavanje momčadi u siječnju, a na meti je i napadač.

''Interu treba igrač međunarodnog iskustva koji može pojačati momčad. Imam jedno veliko ime'', rekao je Pennavaria za Ilsussidiario.net.

Na pitanje o kojem se imenu radi, odgovorio je:

''Eduardo da Silva, bivši napadač Arsenala, danas u Šahtaru. Mogao bi biti koristan Mazzarriju. Ugovor mu istječe u lipnju, ali mogao bi biti dostupan u siječnju i želio bi igrati u Italiji. Igračev predstavnik je ovdje i uskoro bismo mogli imati vijest.''

Pennavaria tvrdi da za Eduarda ima još zainteresiranih klubova.

''Pola Bundeslige drži oko na njemu, ali on želi igrati u Italiji, ne samo zbog toplije klime, nego i zbog topline ljudi ovdje.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider