Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigle i prve kritike

'Inter s Kovačićem nije dobio ništa, on za te novce mora igrati kao Messi ili Ronaldo!'

Mateo Kovačić primao je same pohvale za svoj rad otkako je prešao iz Dinama u Inter, a sad se suočio i s prvim kritikama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši igrač Intera Francesco Colonnese (igrao za Nerazzurre od 1998.-2000.) bio je vrlo kritičan prema Mateu Kovačiću.

Colonnese smatra da Talijani dovođenjem Kovačića nisu ništa napravili.

"Inter nije riješio svoje probleme u siječnju. Kovačić? Kažu da je dobar, ali između reći i napraviti je iznimno velika razlika! Wesley Sneijder je dobar igrač, predstavljao je sigurnost u sredini terena. Kovačić je plaćen sveukupno 15 milijuna eura, a za takve novce mora igrati poput Messija ili Cristiana Ronalda", poentirao je 42-godišnji Colonnese.

Iako je iza njega 17-godišnja karijera u kojoj je nastupao za većinu velikih talijanskih klubova (Roma, Napoli, Inter, Lazio), u nijednom se nije zadržao dulje od tri sezone. Osim toga, Colonnese nikada nije zaigrao za reprezentaciju Italije, tako da se možda i može shvatiti njegova frustracija naspram 18-godišnjaka koji je do punoljetnosti ostvario većinu svojih snova, te zaradio poziv u reprezentaciju.

Podsjetimo, Kovačić je u četvrtak debitirao od prve minute za Inter u 2:0 pobjedi nad rumunjskim Clujem u sklopu šesnaestine finala Europa lige. Upisao asistenciju za drugi pogodak na utakmici. Kovačić je s centra igrališta sjajnom dugom loptom poslužio Rodriga Palacija koji lobom zabija za 2:0. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider