Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što će odlučiti?

Inter prihvatio ponudu od deset milijuna eura za Sneijdera!

Predsjednik Intera Massimo Moratti potvrdio je da je klub prihvatio ponudu turskog Galatasaraya za nizozemskog nogometaša Wesleyja Sneijdera (28)…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Galatasaray je u utorak započeo službene pregovore s ''nerazzurrima'', a prema pisanju talijanskih medija, ponudio je deset milijuna eura odštete, te šest milijuna eura godišnje plaće igraču.

"Zadovoljni smo ponudom Galatasaraya, a sada sve ovisi o Wesleyju. Nisam još razgovarao s njim, ali ako odluči ostati u Interu pod našim uvjetima, bit će nam velika pomoć", rekao je Moratti nakon sastanka klupske uprave.

Sneijder je već dulje vrijeme ''na ledu'' u Interu jer ne želi pristati na smanjena primanja. Inter želi produljiti ugovor s njim do 2017. godine, ali uz uvjet da igrač umjesto dosadašnjih šest milijuna eura, godišnje zarađuje četiri milijuna. Nizozemac to odbija, pa zbog toga ove sezone praktički uopće nije igrao. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider