Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otišao na vrhuncu

Inter na ljeto vraća ubojitog napadača?

Prije dvije godine je kamerunski nogometni as Samuel Eto'o napustio milanski Inter, s kojim je osvojio tri krune (Serie A, talijanki Kup, te Liga prvaka) u istoj sezoni, te se zaputio prema Rusiji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bogati Anži Mahačkala nije niti malo štedio na kamerunskom napadaču koji je dobio vrtoglavu plaću u svom novom klubu, od čak 20 milijuna eura po sezoni.

Eto'o se dobro snašao na istoku Europe i u klubu koji se bori za sam vrh ljestvice u ruskoj Premierligi, a od dolaska je 32-godišnji Kamerunac postigao 22 prvenstvena pogotka u 45 nastupa. Ugovor s Anžijem mu ističe u lipnju 2014. godine, a određene informacije iz talijanskog tiska govore kako će ovog ljeta struka Intera pokušati na San Siro vratiti ovog rasnog strijelca.

S obzirom da Inter financijski, kao i gotovo svi talijanski klubovi, ne stoji dobro pitanje je kako će uspjeti vratiti natrag nogometaša koji je očigledno naučio živjeti s velikom plaćom, a pitanje je i kakve želje ima sadašnji klub Kamerunca. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider