Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Primera i Liga prvaka

Iniesta o ambicijama rekao nešto što će mu malo tko povjerovati

Andres Iniesta, zvijezda Barcelone, tvrdi kako mu je osvajanje naslova prvaka Španjolske važnije od eventualne titule u Ligi prvaka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je sedam kola prije kraja Primere gotovo sigurna za osvajanje titule, jer ima 13 bodova više od Real Madrida, koji joj je prošle sezone preoteo taj naslov.

Uoči polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Iniesta tvrdi da je za njegovu momčad najvažnije osvojiti prvenstvo.

''Prošle sezone smo izgubili prvenstvo i u ovoj sezoni je to naš veliki cilj. Ako uzmemo tu titulu, to će nam biti četvrta u zadnjih pet godina. To je stvarno veliko postignuće, pogotovo kada uzmete u obzir snagu naših rivala. Znam koliko je ljudima važan naslov prvaka u prvenstvu Španjolske. Uvijek sam govorio da je meni osobno to najvažnije natjecanje. Naslov u Primeri je rezultat napornog rada svakog dana, svakog tjedna i svake godine'', kazao je Iniesta.

Međutim, s obzirom na veliku prednost, malo tko je sklon povjerovati da je Barci trenutni prioritet Primera, a ne Liga prvaka.

''Prvenstvo je najvažnije, jer je odraz kontinuiranog rada. Liga prvaka je vrlo prestižno i teško natjecanje, posebno i jedinstveno. Ipak, naša španjolska liga nam je vrjednija, pogotovo nakon što smo prošle sezone izgubili titulu od Real Madrida, koji je pokazao koliko je jak i moćan.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider