Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Olakšanje u Barci

Iniesta potpisuje novi ugovor za više od milijun eura mjesečno!

Potpredsjednik katalonskog nogometnog kluba Barcelone, Jose Maria Bartomeu, potvrdio je španjolskoj Marci da će možda već ovoga tjedna Andres Iniesta potpisati novi ugovor s klubom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Iniesta će postati jedan od najplaćenijih nogometaša svijeta, jer to i zaslužuje. On je jedan od najboljih igrača u ovom trenutku. Novi ćemo ugovor potpisati na maksimalnih pet godina, odnosno do 2018. godine", potvrdio je Bartomeu.

Iniesta (29) je član Barcelone još od 1996. godine, kada je stigao iz Albacetea. Ove je sezone u 13 utakmica u svim natjecanjima i dalje bez pogotka i asistencije.

Početkom rujna, nakon što je završio prijelazni rok, Barcelona je otvorila pregovore s Iniestom oko novog ugovora koji su vrlo brzo propali jer je Iniesta odbio ugovor od 12 milijuna eura godišnje. Nije se želio zadovoljiti s milijun eura na mjesec, a poslije zatišja od mjesec dana čini se kako su klub i igrač postigli dogovor.

Barcelona nije željela izgubiti jednog od najboljih svjetskih veznjaka i odlučila je udovoljiti njegovim zahtjevima...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider