Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Gledao samo sebe'

'Igrao sam s Mandžukićem u Dinamu, potpuno se promijenio!'

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Robert Kovač analizirao je za minhenski tabloid Tageszeitung nadolazeći derbi četvrtfinala DFB-Pokala između Bayerna i Borussije Dortmund...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U svojoj stručnoj kolumni Kovač je posebno nahvalio Bayernovog napadača Marija Mandžukića, bivšeg mu suigrača iz zagrebačkog Dinama.

"Sa Mandžukićem sam igrao u zagrebačkom Dinamu. On je zaista napravio veliki korak prema naprijed, promijenio se u odnosu na prije. Tada je bio više usredotočen na sebe, želio je svaku loptu i uvijek je želio biti u centru pažnje. Danas igra puno više za momčad, žrtvuje se za svoju momčad. Prije sezone oklasificirao sam ga kao rezervnog igrača, ali njegov se naporan rad isplatio i osigurao si je mjesto u napadu", komentirao je Kovač.

O samom derbiju, koji je na rasporedu u srijedu na minhenskoj Allianz Areni, Kovač kaže.

"Bayern želi dokazati da su rezultati, poput poraza od Dortmunda u finalu DFB-Pokala u Berlinu prošle sezone, bili samo gafovi. Za Dortmund je pak Kup vjerojatno jedina realna šansa za naslov. Momčadi se poznaju jako dobro i obje strane žele i trebaju pobjedu. Kakva utakmica!"

Podsjećamo, Mandžukić trenutno sa Bayerovim Stefanom Kießlingom dijeli vrh ljestvice najboljih bundesligaških strijelaca sa 15 golova iz 19 utakmica. Dva je gola zabio u DFB-Pokalu, a jedan u Ligi prvaka.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider