Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izaziva salve smijeha

Igrači Reala zbijaju šale na račun Ronalda: Ima novi nadimak!

Cristiano Ronaldo blizu je produženja ugovora s Real Madridom, a Gonzalo Higuain na izlaznim je vratima Bernabeua...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izjava predsjednika Real Madrida Florentina Pereza kako bi želio da Cristiano Ronaldo postane najplaćeniji nogometaš na svijetu, nije ostala nezamijećena u svlačionici „kraljevskog kluba“.

Perezova izjava izazvala je lavinu šala među igračima Reala. Na predstavljanju novih dresova za sljedeću sezonu, igrači Reala zezali su se i pred kamerama. Nakon skupnog fotografiranja na travnjaku Santiago Bernabeua, Ronaldo je na silasku s bine dobacio Gonzalu Higuainu:

„Pipa, ostani, ostani“, uskliknuo je Ronaldo s aluzijom na sve češće spekulacije kako je Higuain, čiji je nadimak „El Pipa“, na izlaznim vratima Bernabeua.
„Najplaćeniji na svijetu, idem, moram ići“, uzvratio je Higuain i izazvao salve smijeha među igračima Reala.

Portugalac je na predstavljanju novih dresova izgledao zadovoljno i relaksirano. Pretpostavlja se da je dobro raspoloženje rezultat uspješnih pregovora s predsjednikom Reala.

Ronaldo je, prema pisanju španjolskih medija bliskih Realu, blizu produženja ugovora s „kraljevima“. Ronaldo i njegov menadžer Jorge Mendes sastali su se ovog tjedna s Perezom i gotovo dogovorili sve detalje novog ugovora, koji će trajati do 30. lipnja 2018., prema kojem će Ronaldo zarađivati 16 milijuna eura neto godišnje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider