Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Majstor Zlatan

Ibrahimović show na Korzici: PSG gazi prema obrani naslova!

Nogometaši PSG-a bez ikakvih su problema riješili gostovanje kod Bastije u sklopu 28. kola francuskog Le Championnata.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su bili bez pomoći Edinsona Cavanija, koji se nije uspio na vrijeme vratiti s puta osobne naravi u Urugvaj, PSG je zahvaljujući još jednoj nadahnutoj utakmici Zlatana Ibrahimovića slavio s uvjerljivih 3:0. Ibrakadabra je upisao pogodak i dvije asistencije za dvostrukog strijelca susreta Ezequiela Lavezzija.

PSG je poveo nakon manje od šest minuta igre kada je Lucas ubacio visoku loptu na peterac Bastije, koju je nebeski visokim skokom u daljnji kut pospremio sjajni švedski reprezentativac. Svega 13 minuta kasnije još je jedan čudesan potez iz knjižice trikova izvukao Ibrahimović. Jednu visoku loptu na centru je okrenut leđima petom poslao prema Bastijinom golu, te u čistu priliku izbacio kasnijeg strijelca Lavezzija.

Isti je dvojac postavio i točku na i u ovom dvoboju dvije minute prije isteka 90. Ibrahimović je na ovom susretu upisao 23. pogodak u Le Championnatu, te 14. asistenciju, dok je Lavezzi zabio svoj šesti, a potom i sedmi prvenstveni pogodak.

Le Championnat, 28. kolo:

Bastia – PSG 0:3 (Ibrahimović 6, Lavezzi 19, 88)

Redoslijed: 1. PSG 67, 2. Monaco 56 (-1), 3. Lille 49 (-1), 4. Saint-Etienne 48 (-1), 5. Marseille 43... 9. Bastia 37...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider