Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uživa u Parizu

Ibra u elementu: Zašto dovoditi Messija ili Ronalda kada već imate Zlatana

Zlatan Ibrahimović neće igrati do kraja sezone zbog ozljede, Švedska ne ide na Svjetsko prvenstvo i sjajni napadač sada se potpuno kreće novoj sezoni i novim izazovima s PSG-om...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gostujući u Luis Attaque showu na RMC-u Ibrahimović je progovorio o ispadanju iz Lige prvaka protiv Chelseaja, ali i o budućiom ciljevima s PSG-om. Isto tako ustvrdio je kako se Parižani ne trebaju "zamarati" dovođenjem najvećih zvijezda.

"Zašto dovoditi Messija ili Ronalda kada već imate Zlatana", ustvrdio je Ibrahimović potvrdivši već ranije svoje izjave kako PSG ne treba još jednog vrhunskog napadača.

Šveđanin smatra kako je PSG trebao eliminirati Chelsea u četvrtfinalu Lige prvaka.

"Trebali smo iskoristiti povoljan rezultat iz prve utakmice. Imali smo stvarno dobar rezultat i bez obzira što je uzvrat u gostima uvijek kompliciran, morali smo to iskoristiti."

Bez obzira što još uvijek nije osvojio Ligu prvaka, karijeru smatra sjajnom te planira s Parižanima i dalje napredovati.

"Da danas prestanem igrati nogomet, ne bih mogao reći kako sam imao lošu karijeru jer nisam osvojio Ligu prvaka. Posve suprotno, mislim da imam fantastičnu karijeru i u njoj uživam. Moj idol je brazilski Ronaldo, a on također nije osvojio Ligu prvaka stoga mi je malo lakše. Projekt u Parizu je započeo prije dvije godine i konstantno napredujemo, ne treba zaboraviti da je Chelsea na primjer započeo s velikim projektom prije deset godina i trebalo mu je vremena za osvajanje Lige prvaka. Mi već ostvarujemo velike rezultate i već sada smo puno bolji nego prije godinu dana u isto vrijeme." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider