Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pojavile se glasine

Ibra odlučio što će ovog ljeta: Nije bio dobar samo s Guardiolom!

Zlatan Ibrahimović, sjajni švedski napadač, ostaje na Parku prinčeva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mino Raiola, agent švedskog nogometaša Zlatana Ibrahimovića, potvrdio je da njegov klijent nema namjere ovo ljeto napustiti PSG.

Sjajni je napadač prošle godine stigao na Park prinčeva iz Milana. U PSG-u se odlično snašao: klub je osvojio naslov prvaka, a Ibrahimović je s 30 pogodaka bio prvi strijelac lige. Unatoč tome, počele su se pojavljivati glasine kako bi mogao napustiti Pariz.

"Zlatan ostaje u PSG-u. Iznimno je sretan u Parizu, osvojio je naslov, postigao je puno golova, napravio je ono zbog čega je doveden", naglasio je Raiola za RMC, opovrgnuvši tako priče o odlasku.

Čak ni eventualni odlazak trenera Carla Ancelottija, tvrdi agent, neće nagnati Ibrahimovića na napuštanje Parka prinčeva.

"Zlatan ima dobar odnos s Ancelottijem, ali on je imao dobre odnose sa svim dosadašnjim trenerima, osim s Pepom Guardiolom u Barceloni. Bit će šteta ako Ancelotti ode, ali takve se stvari događaju", zaključio je Raiola. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider