Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka Barcelonu?

I to je moguće: Lewandowski odbio klub koji se ne odbija!

Zvijezda Borussije Dortmund Robert Lewandowski odbio je transfer u Real Madrid, iako su se klubovi dogovorili oko odštete...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Transfer Roberta Lewandowskog mogao bi postati ljetna trakavica. Njegova Borussija i Real navodno su dogovorili sve detalje posla te cijenu od 30 milijuna eura, no onda je pojlski napadač odlučio odbiti transfer te pričekati službene ponude još tri kluba koja ga žele - Barcelone, Bayerna i Manchester Uniteda.

Borussia mu je pak poručila da ga neće pustiti ni u Bayern ni u United tako da bi se stvari mogle zakomplicirati. Barcelona je opcija jer je spremna za dobru ponudu te joj hitno treba zamjena za Davida Villu koji je na izlaznim vratima kluba.

A u Borussiji su se počeli polako inatiti pa je izvršni direktor kluba Aki Watzke preko njemačkih medija poručio Lewandowskom kako razumije njegovu želju za odlaskom, no kako od njega očekuje da do kraja odradi svoj ugovor, a to je ljeto 2014. godine kada će biti slobodan igrač.

Inače, Lewandowski u Dortmundu zarađuje 'skromnih' dva milijuna eura godišnje, a svi zainteresirani klubovi dali bi mu barem duplo bolji ugovor. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider